Alpha banka odobrava subvencionisane kredite

Bez autora
May 11 2010

Alpha banka je počela da odobrava subvencionisane dinarske potrošačke i gotovinske kredite. Građanima su dostupni Alpha Keš subvencionisani krediti, kao i Alpha Smart subvencionisani potrošački krediti za kupovinu robe domaće proizvodnje.Nominalna kamatna stopa za Alpha Smart subvencionisane potrošačke kredite iznosi 7,50 posto. Za Alpha Keš subvencionisane kredite nominalna kamatna stopa kreće se od 7,50 do 8,95 posto u zavisnosti od visine zarade klijenta. Grejs period je 12 meseci u kojem klijent plaća samo iznos kamate, uz period otplate do 36 meseci.

Alpha banka odobrava subvencionisane krediteAlpha banka saopštila je danas da je počela da odobrava subvencionisane dinarske potrošačke i gotovinske kredite.

Građanima su dostupni Alpha Keš subvencionisani krediti, kao i Alpha Smart subvencionisani potrošački krediti za kupovinu robe domaće proizvodnje.

Nominalna kamatna stopa za Alpha Smart subvencionisane potrošačke kredite iznosi 7,50 posto. Za Alpha Keš subvencionisane kredite nominalna kamatna stopa kreće se od 7,50  do 8,95 posto u zavisnosti od visine zarade klijenta. Grejs period je 12 meseci u kojem klijent plaća samo iznos kamate, uz period otplate do 36 meseci.

Maksimalni iznos kredita za koji klijent može da aplicira je 300.000 dinara za Alpha Keš subvencionisane kredite, dok maksimalan iznos Alpha Smart subvencionisanog potrošačkog kredita zavisi od visine kreditne sposobnosti klijenta. Za odobravanje kredita nije neophodno da klijent prima platu preko računa u Alpha banci, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik