Bonus za penzionere 2000 dinara?

Bez autora
May 26 2010

Pregovori između vlade Srbije i delegacije Međunarodnog monetarnog fonda privode se kraju razgovarom o bonusima za penzionere i zaposlene u javnom sektoru. Ministar ekonomije Mlađan Dinkić, očekuje da će razgovori o reviziji kreditnog aranžmana biti uspešno okončani. Predlog srpskog pregovaračkog tima da reforomom penzije ne treba da padnu ispod 60 odsto prosečne zarade, po svoj prilici, neće dobiti zeleno svetlo MMF. Vlada i MMF najbliži su rešenju da se penzionerima isplati 2.000 dinara, a zaposlenima u javnoj upravi 5.000 dinara jednokrantne pomoći.

Bonus za penzionere 2000 dinara?Pregovori između vlade Srbije i delegacije Međunarodnog monetarnog fonda privode se kraju razgovarom o bonusima za penzionere i zaposlene u javnom sektoru.

Ministar ekonomije Mlađan Dinkić, kako javlja B92, očekuje da će razgovori o reviziji kreditnog aranžmana biti uspešno okončani, ali nije izneo nikakve detalje, a Večernje novosti pišu da su informacije o toku pregovora vrlo šture.

Kako su izjavili neki učesnici razgovora, predlog srpskog pregovaračkog tima da reforomom penzije ne treba da padnu ispod 60 odsto prosečne zarade, po svoj prilici, neće dobiti zeleno svetlo MMF.

Vlada i MMF najbliži su rešenju da se penzionerima isplati 2.000 dinara, a zaposlenima u javnoj upravi 5.000 dinara jednokrantne pomoći, pišu Novosti.Q

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik