"F_email" projekat za nezaposlene žene

Bez autora
May 24 2010

Kompanija Cisco Systems Srbija i Cisco Networking akademija Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu objavile su da je počelo formiranje nove grupe polaznica "F_email" projekta. "F_email" projekat je namenjen trenutno nezaposlenim ženama u Srbiji, a njegov osnovni cilj je edukacija mladih žena u domenu informacionih tehnologija, kao i podsticanje njihovog preduzetničkog duha.Priliku da pohađaju ovaj program će na poklon dobiti 16 nezaposlenih žena. Tu spadaju kako devojke na početku svoje karijere, tako i žene koje žele da promene orjentaciju svoje karijere...

Počelo prijavljivanje za kurs Kompanija Cisco Systems Srbija i Cisco Networking akademija Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu objavile su da je počelo formiranje nove grupe polaznica "F_email" projekta.

"F_email" projekat je namenjen trenutno nezaposlenim ženama u Srbiji, a njegov osnovni cilj je edukacija mladih žena u domenu informacionih tehnologija, kao i podsticanje njihovog preduzetničkog duha.

Program je besplatan i obuhvata:

  • Soft Skills trening koji obuhvata veštine kao što su poslovna komunikacija, pisanje biografije, simulacija intervjua za posao, web marketing itd.
  • IT trening u obliku četvorosemestralnog CCNA (Cisco Certified Network Associate) Discovery kursa, kroz koji će polaznice biti u prilici da steknu teorijsko i praktično znanje potrebno za dizajn, konfiguraciju i održavanje računarskih mreža. Uz mogućnost sticanja svetski priznatih CCNA sertifikata, učesnice programa će se direktno uključiti u svet IT stručnjaka i povećati svoje mogućnosti zapošljavanja kako u Srbiji, tako i u celom svetu.

Priliku da pohađaju ovaj program će na poklon dobiti 16 nezaposlenih žena. Tu spadaju kako devojke na početku svoje karijere, tako i žene koje žele da promene orjentaciju svoje karijere.

Od polaznica se ne očekuje prethodno iskustvo u radu u oblasti informacionih tehnologija. Prednost je završena viša ili visoka škola, a obavezno je znanje engleskog jezika i osnove rada na računaru.  

Kursevi će se održavati na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, od 04. juna 2010. do 24. februara 2011, ponedeljkom i četvrtkom od 8h do 12h, a po potrebi i sredom u istom terminu. Letnja pauza je planirana od 08. jula do 23. avgusta 2010.

Prijavljivanje za učešće u programu se može izvršiti na sledećem linku (http://ec.etf.rs/cisco/femail/prijava.php) u periodu od 20. do 30. maja 2010. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik