Jatova "last minute" ponuda

Bez autora
Apr 28 2010

Jat Airways je saopštio da svojim putnicima nudi snižene cene karata na letovima Beograd-Pariz. Svi oni koji putuju iz Pariza za Beograd i iz Beograda za Pariz 6., odnosno 10. maja, mogu kupiti karte za ekonomsku i biznis klasu sa sniženjem.Isto važi i kod povratnih karata na liniji Pariz-Beograd-Pariz, ukoliko se za Beograd putuje 6. maja, a u Pariz se vraća 10. maja 2010. godine. Cene karata u "Last minute" ponudi za ekonomsku klasu na relaciji Pariz-Beograd za 6. maj iznose 120 evra, odnosno samo 111 evra za prodaju preko interneta...

Jeftinije aviokarte za ParizJat Airways je saopštio da svojim putnicima nudi snižene cene karata na letovima Beograd-Pariz.

Svi oni koji putuju iz Pariza za Beograd i iz Beograda za Pariz 6., odnosno 10. maja, mogu kupiti karte za ekonomsku i biznis klasu sa sniženjem. Isto važi i kod povratnih karata na liniji Pariz-Beograd-Pariz, ukoliko se za Beograd putuje 6. maja, a u Pariz se vraća 10. maja 2010. godine.

Cene karata u "Last minute" ponudi za ekonomsku klasu na relaciji Pariz-Beograd za 6. maj iznose 120 evra, odnosno samo 111 evra za prodaju preko interneta. Za kartu na liniji iz Beograda za Pariz 10. maja putnici će morati da izdvoje samo 105, odnosno 85 evra, ukoliko kupuju preko interneta. Povratnu kartu na relaciji Pariz-Beograd-Pariz za dane 6/10. maj putnici će imati priliku da kupe za samo 195, odnosno 186 evra za prodaju preko interneta, navodi se u saoštenju nacionalnog avio prevoznika.

Jat takođe nudi značajno sniženje na navedenim letovima u biznis klasi. Cena za povratnu kartu na relaciji Pariz-Beograd-Pariz iznosi 442 evra, a za kupovinu preko interneta 422 evra, ako se kupuje u Beogradu. Ukoliko se kupuje u Parizu, cena povratne karte na liniji Pariz-Beograd-Pariz je 430 evra, a preko interneta 422 evra.

U cene su uključene sve pripadajuće takse.

Ova akcija samo je najava Last Minute prodaje koja će uskoro biti uvedena kao redovna ponuda na svim letovima Jat Airways-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik