Microsoft Office 2010 od 15. juna u Srbiji

Bez autora
Jun 02 2010

Novi Microsoft Office paket u verziji za 2010. godinu od 15. juna biće dostupan svim korisnicima, pa će i zainteresovani u Srbiji moći da ga kupe od tog datuma. Na oficijelnom sajtu Microsofta može se preuzeti besplatna beta verzija novog Office programa, a u američkoj kompaniji tvrde da ona donosi više od 100 novih poboljšanja funkcija.U fokusu novog Office-a su efikasniji rad, efektnije korišćenje Web aplikacija i olakšana saradnja sa drugim korisnicima. Oficijelno četrnaesta verzija Office programa biće prva koja će imati i 64-bitno izdanje, poboljšan je novi toolbar (ribbon) koji je uveden u sve programe paketa (Publisher i Outlook takođe) a dizajn je osvežen i u skladu je sa stilom Windowsa 7.

Microsoft Office 2010 od 15. juna u SrbijiNovi Microsoft Office paket u verziji za 2010. godinu od 15. juna biće dostupan svim korisnicima, pa će i zainteresovani u Srbiji moći da ga kupe od tog datuma.

Na oficijelnom sajtu Microsofta može se preuzeti besplatna beta verzija novog Office programa, a u američkoj kompaniji tvrde da ona donosi više od 100 novih poboljšanja funkcija.

U fokusu novog Office-a su efikasniji rad, efektnije korišćenje Web aplikacija i olakšana saradnja sa drugim korisnicima.

Oficijelno četrnaesta verzija Office programa biće prva koja će imati i 64-bitno izdanje, poboljšan je novi toolbar (ribbon) koji je uveden u sve programe paketa (Publisher i Outlook takođe) a dizajn je osvežen i u skladu je sa stilom Windowsa 7.

Dve aplikacije koje se najviše koriste - Word i Excel, doživele su brojna poboljšanja, ali razvijena iz već postojećih ranijih verzija.

U suštini, promena koje Office 2010 donosi nisu previše primetne, jer se uglavnom zasnivaju na u poboljšanjima i zamenama postojećih opcija.

Naravno, ovo se sve odnosi na beta verziju koja nije potpuno kompletna, a pravi sud očekuje se kada oficijelna verzija ugleda svetlost dana.

Kako bi obeležio objavljivanje novog Office paketa, Microsoftov ogranak u Srbiji za 15. jun planira zabavno takmičenje za ljubitelje fudbala i igrica, u igranju fudbala na Xbox konzoli.

Takmičenje se održava 15. juna sa početkom u 16 sati, u Microsoft korneru, na 2. spratu tržnog centra "Ušće". Više informacija o događaju i uslovima takmičenja može se saznati OVDE.

Tom prilikom svi zainteresovani će biti u prilici i da među prvima isprobaju i novi Office 2010.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik