Nove linije Jat Airwaysa

Bez autora
May 07 2010

Nacionalni avio prevoznik Jat u maju uvodi nove sezonske linije - za Geteborg, Ohrid i Solun. Prvi let za Geteborg obavljen je već 4. maja, a za ovaj skandinavski grad Jat će leteti svakog utorka.Istim danom avioni Jata leteće i za Ohrid od 18. maja. Saobraćaj sa Solunom počinje od 7. maja sa dva leta nedeljno, sredom i petkom, saopštio je Jat Ariways...

Nove linije Jat AirwaysaNacionalni avio prevoznik Jat u maju uvodi nove sezonske linije - za Geteborg, Ohrid i Solun.

Prvi let za Geteborg obavljen je već 4. maja, a za ovaj skandinavski grad Jat će leteti svakog utorka. Istim danom avioni Jata leteće i za Ohrid od 18. maja. Saobraćaj sa Solunom počinje od 7. maja sa dva leta nedeljno, sredom i petkom, saopštio je Jat Ariways.

Prethodnih godina ove linije opravdale su očekivanja Jata i njegovih putnika, a saobraćaj često produžavan u odnosu na planirani vremenski period. Mada Jat ima dugu tradiciju letenja na destinacijama za Geteborg, Ohrid i Solun, u ovogodišnjoj letnjoj saobraćajnoj sezoni Jat očekuje još veću fluktuaciju turista, srpske dijaspore i porast  poslovnih kretanja između Srbije i zemalja kojima ovi gradovi pripadaju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik