Pokrenite svoj biznis uz pomoć magazina Karijera

Bez autora
May 26 2010

Portal Poslovi.rs je saopštio da je u ponedeljak 24. maja objavljen novi broj magazina Karijera sa temom “Pokrenite svoj biznis”. S obzirom da preduzetnici i sektor malih i srednjih preduzeća čine osnovu razvoja uspeha tržišnih privreda, šesto izdanje magazina Karijera je posvećeno razvoju preduzetništva kao jedan od najboljih načina da se poveća stopa zaposlenosti u Srbiji.Kroz edukativne tekstove i korisne savete saznajte šta je potrebno da se odlučno krene u razvijanje privatnog biznisa, kako doći do potrebnih novčanih sredstava za pokretanje samostalnog posla i šta se može očekivati u preduzetničkim vodama...

Pokrenite svoj biznis uz pomoć magazina KarijeraPortal Poslovi.rs je saopštio da je u ponedeljak 24. maja objavljen novi broj magazina Karijera sa temom “Pokrenite svoj biznis”.

S obzirom da preduzetnici i sektor malih i srednjih preduzeća čine osnovu razvoja uspeha tržišnih privreda, šesto izdanje magazina Karijera je posvećeno razvoju preduzetništva kao jedan od najboljih načina da se poveća stopa zaposlenosti u Srbiji.

Kroz edukativne tekstove i korisne savete saznajte šta je potrebno da se odlučno krene u razvijanje privatnog biznisa, kako doći do potrebnih novčanih sredstava za pokretanje samostalnog posla i šta se može očekivati u preduzetničkim vodama.

Osim preduzetništva kao teme broja, magazin Karijera i ovog puta predstavlja najboljeg poslodavca u aprilu - kompaniju Holcim Srbija, kao i mnoge druge novosti iz oblasti zapošljavanja i ljudskih resursa.

Šesti broj magazina Karijera može se pročitati ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik