Prestaje trgovina obveznicama A2010

Bez autora
May 18 2010

Na osnovu obaveštenja Ministarstva finansija, Beogradska berza danas je objavila da je poslednji trgovački dan obveznica Republike Srbije za izmirenje obaveza po osnovu devizne štednje serije A2010 - u četvrtak, 20. maj.Brisanje sa Prime Marketa obveznica Republike Srbije za izmirenje obaveza po osnovu devizne štednje te serije, koja na naplatu dospeva poslednjeg dana ovog meseca, izvršiće se nakon završetka berzanskog sastanka u četvrtak, 20. maja. Republičke obveznice za izmirenje stare devizne štednje dospevaju za naplatu 31. maja, u godini koju označava serija tih vrednosnih papira...

Prestaje trgovina obveznicama A2010Na osnovu obaveštenja Ministarstva finansija, Beogradska berza danas je objavila da je poslednji trgovački dan obveznica Republike Srbije za izmirenje obaveza po osnovu devizne štednje serije A2010 - u četvrtak, 20. maj.

Brisanje sa Prime Marketa obveznica Republike Srbije za izmirenje obaveza po osnovu devizne štednje te serije, koja na naplatu dospeva poslednjeg dana ovog meseca, izvršiće se nakon završetka berzanskog sastanka u četvrtak, 20. maja, saopštila je Berza.

Republičke obveznice za izmirenje stare devizne štednje dospevaju za naplatu 31. maja, u godini koju označava serija tih vrednosnih papira.

Promet obveznica Republike Srbije na Beogradskoj berzi danas je smanjen na 57.709 evra, posle jučerašnjih 71.837 evra, pri čemu se nije trgovalo obveznicama koje na naplatu dospevaju krajem maja 2014. godine i koje su protekle sedmice bile medju najtraženijima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik