"Putevi" otvaraju pogon za bravariju u Kosjeriću

Bez autora
Jun 01 2010

U novom pogonu za proizvodnju građevinske bravarije i čeličnih konstrukcija, koji užički "Putevi" uskoro otvaraju u Kosjeriću, zaposliće se dvadesetak radnika iz te opštine. U kupovinu napuštene proizvodne hale u Kosjeriću uloženo je 25 miliona dinara, a u toku je nabavka mašina vrednih oko pola miliona evra.Proizvedena bravarija i čelične konstrukcije u tom pogonu služiće za potrebe gradilišta na kojima "Putevi" izvode radove. Izgradnjom ovog pogona u Kosjeriću "Putevi" će preseliti deo proizvodnje koja se do sada obavljala u podzlatiborskom selu Mačkatu.

U novom pogonu za proizvodnju građevinske bravarije i čeličnih konstrukcija, koji užički "Putevi" uskoro otvaraju u Kosjeriću, zaposliće se dvadesetak radnika iz te opštine, kazao je direktor te firme Milan Bojović.

Kako je kazao, u kupovinu napuštene proizvodne hale u Kosjeriću uloženo je 25 miliona dinara, a u toku je nabavka mašina vrednih oko pola miliona evra.

- Proizvedena bravarija i čelične konstrukcije u tom pogonu služiće za potrebe gradilišta na kojima "Putevi" izvode radove - kazao je Bojović i dodao da će izgradnjom ovog pogona u Kosjeriću "Putevi" preseliti deo proizvodnje koja se do sada obavljala u podzlatiborskom selu Mačkatu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik