Alta Invest u lipnju najbolja brokerska kuća na LJSE

Bez autora
Jul 05 2010

Najveća je posrednica na Ljubljanskoj burzi u lipnju bila Alta Invest, koja je u ožujku ove godine nastala udruživanjem društava Medvešek Pušnik, Poteza i Publikum. Ukupna vrijednost poslova u kojima je sudjelovala iznosi 17,5 milijuna eura, što je odgovara petini vrijednosti svih poslova sa slovenskim dionicama proteklog mjeseca. Iza nje slijedi UniCredit banka (10,1 milijuna eura), koja je sa 7,7 milijuna eura bila najveća posrednica u običnim poslovima. Na treću se poziciju smjestila Ilirika koja je posredovala u poslovima vrijednosti 7,2 milijuna eura. Više od polovice trgovanja odvijalo se izvan organiziranog tržišta.

Alta Invest u lipnju najbolja brokerska kuća na LJSENajveća je posrednica na Ljubljanskoj burzi u lipnju bila Alta Invest, koja je u ožujku ove godine nastala udruživanjem društava Medvešek Pušnik, Poteza i Publikum.

Ukupna vrijednost poslova u kojima je sudjelovala iznosi 17,5 milijuna eura, što je odgovara petini vrijednosti svih poslova sa slovenskim dionicama proteklog mjeseca.

Iza nje slijedi UniCredit banka (10,1 milijuna eura), koja je sa 7,7 milijuna eura bila najveća posrednica u običnim poslovima. Na treću se poziciju smjestila Ilirika koja je posredovala u poslovima vrijednosti 7,2 milijuna eura. Više od polovice trgovanja odvijalo se izvan organiziranog tržišta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik