Dalekovod dobio posao u Norveškoj

Bez autora
Jul 06 2010

Tvrtka Dalekovod izvijestila je da je nakon sklopljenog ugovora za proizvodnju konstrukcije za dalekovod 420 kV Sima - Samnanger, dobila i posao za izgradnju tog dalekovoda u Norveškoj. Vrijednost radova iznosi više od 20 milijuna eura. Početak radova planiran je za proljeće 2011. godine, a završetak 1. prosinca 2012. Izgradnja obuhvaća građevinske radove, montažu čelično-rešetkastih stupova te elektromontažne radove. Posao je dobiven na međunarodnom natječaju, a opseg radova uključuje izgradnju visokonaponske građevine u dužini od 90 kilometara. Svrha izgradnje dalekovoda je povećanje pouzdanosti u isporuci električne energije potrošačima, a što će posebno povećati kapacitete u prijenosu električne energije i pouzdanost opskrbe potrošača za cjelokupnu regiju sa sjedištem u Bergenu.

Dalekovod dobio posao u NorveškojTvrtka Dalekovod izvijestila je da je nakon sklopljenog ugovora za proizvodnju konstrukcije za dalekovod 420 kV Sima - Samnanger, dobila i posao za izgradnju tog dalekovoda u Norveškoj.

Vrijednost radova iznosi više od 20 milijuna eura. Početak radova planiran je za proljeće 2011. godine, a završetak 1. prosinca 2012.

Izgradnja obuhvaća građevinske radove, montažu čelično-rešetkastih stupova te elektromontažne radove.

Posao je dobiven na međunarodnom natječaju, a opseg radova uključuje izgradnju visokonaponske građevine u dužini od 90 kilometara, prenosi Hina.

Svrha izgradnje dalekovoda je povećanje pouzdanosti u isporuci električne energije potrošačima, a što će posebno povećati kapacitete u prijenosu električne energije i pouzdanost opskrbe potrošača za cjelokupnu regiju sa sjedištem u Bergenu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik