Aneks ugovora o izradi projektne dokumentacije za prugu Beograd–Niš

Bez autora
Jul 18 2010

Danas su u Paraćinu generalni direktor “Železnica Srbije” Milovan Marković i predsednik oprštine Paraćin Saša Paunović potpisali su Aneks ugovora o izradi projektne dokumentacije za denivelaciju ukrštanja međunarodne pruge Beograd–Niš, na Koridoru 10, i lokalne drumske saobraćajnice u Paraćinu, u ulici Majora Gavrilovića.Aneksom ugovora predviđeno je da projektnu dokumentaciju izradi Saobraćajni institut CIP i to do 1. septembra. Troškove izrade dokumentacije u vrednosti od 6 miliona i 675 hiljada snosi opština Paraćin.

Aneks ugovora o izradi projektne dokumentacije za prugu Beograd–NišDanas su u Paraćinu generalni direktor “Železnica Srbije” Milovan Marković i predsednik oprštine Paraćin Saša Paunović potpisali su Aneks ugovora o izradi projektne dokumentacije za denivelaciju ukrštanja međunarodne pruge Beograd–Niš, na Koridoru 10, i lokalne drumske saobraćajnice u Paraćinu, u ulici Majora Gavrilovića.

Aneksom ugovora predviđeno je da projektnu dokumentaciju izradi Saobraćajni institut CIP i to do 1. septembra. Troškove izrade dokumentacije u vrednosti od 6 miliona i 675 hiljada snosi opština Paraćin.

Kompletan posao denivelacije ukrštanja pruge i drumske saobraćajnice obuhvata izgradnju podvožnjaka i pešačkog pothodnika i košta oko 300 miliona dinara. Ova sredstva opština Paraćin obezbediće iz državnih i međunarodnih fondova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik