Autoput od "Gazele" do Horgoša gotov do kraja godine

Bez autora
Aug 03 2010

Ministar za infrastrukturu u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjić najavio je danas da će do kraja godine biti završen autoput od mosta "Gazela" u Beogradu do Horgoša i Kelebije. Mrkonjić je prilikom obilaska radova na severnom kraku Koridora 10 i mostu kod Beške zajedno sa rukovodstvom preduzeća "Putevi Srbije" istakao da će taj rok biti možda produžen za 30 do 60 dana, kod izgradnje novog mosta kod Beške. Ministar je izrazio zadovoljstvo onim što je do sada izgrađeno i uputio čestitke radnicima na trenutnoj dinamici izvođenja radova, ali ukazao je i na to da ima manjih tehničkih problema koji se rešavaju u toku izvođenja radova. Predstavnik austrijske firme "Alpina", koja izvodi radove, i direktor projekta izgradnje mosta Slobodan Mitrović objasnio je da je most već izgrađen oko 70 odsto, kao i da su završeni najteži radovi.

Do kraja godine završetak autoputa od "Gazele" do HorgošaMinistar za infrastrukturu u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjić najavio je danas da će do kraja godine biti završen autoput od mosta "Gazela" u Beogradu do Horgoša i Kelebije.

Mrkonjić je prilikom obilaska radova na severnom kraku Koridora 10 i mostu kod Beške zajedno sa rukovodstvom preduzeća "Putevi Srbije" istakao da će taj rok biti možda produžen za 30 do 60 dana, kod izgradnje novog mosta kod Beške.

Ministar je izrazio zadovoljstvo onim što je do sada izgrađeno i uputio čestitke radnicima na trenutnoj dinamici izvođenja radova, ali ukazao je i na to da ima manjih tehničkih problema koji se rešavaju u toku izvođenja radova.

Predstavnik austrijske firme "Alpina", koja izvodi radove, i direktor projekta izgradnje mosta Slobodan Mitrović objasnio je da je most već izgrađen oko 70 odsto, kao i da su završeni najteži radovi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik