Podgorica: Završena četvrta faza mini obilaznice

Bez autora
Jul 13 2010

U Podgorici je završena četvrta faza mini obilaznice, saobraćajnice od Plantaža do Ulice 4. jula, duga više od 2 km. Otvaranjem te dionice biće izmješten tranzitni saobraćaj iz centra Podgorice. Vrijednost posla je 7 miliona eura. Izgradnjom četvrte faze mini obilaznice, osim svoje osnovne funkcije, da izvede tranzitni sobraćaj iz najužeg centra grada, ona ima za cilj i da se uđe u dalje opremanje lokacija koje garvitiraju toj saobraćajnici, a nalaze se u zahvatu detaljnih urbanističkih planova agroindustrijske, industrijske i servisno-skladišne zone.

Podgorica: Završena četvrta faza mini obilazniceU Podgorici je završena četvrta faza mini obilaznice, saobraćajnice od Plantaža do Ulice 4. jula, duga više od 2 km.

Otvaranjem te dionice biće izmješten tranzitni saobraćaj iz centra Podgorice. Vrijednost posla je 7 miliona eura.

- Izgradnjom četvrte faze mini obilaznice, osim svoje osnovne funkcije, da izvede tranzitni sobraćaj iz najužeg centra grada, ona ima za cilj i da se uđe u dalje opremanje lokacija koje garvitiraju toj saobraćajnici, a nalaze se u zahvatu detaljnih urbanističkih planova   agroindustrijske, industrijske i servisno-skladišne zone, kazao je tim povodom gradonačelnik Glavnog grada, dr Miomir Mugoša.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik