Pomeren tender za Koridor

Bez autora
Jul 19 2010

Rok za dostavljanje ponuda za izgradnju deonice autoputa E80, od Pirota do Dimitrovgrada, u dužini od 14,3 kilometra, koji ističe danas, produžen je do 30. jula iz tehničkih razloga. U toku trajanja tendera, 1. jula su stupila na snagu nova međunarodna pravila za bankovne garancije i uz saglasnost finansijera te deonice, Evropske banke za obnovu i razvoj, usklađen je tekst tendera sa tim propisima i pomeren rok za 10 dana, kako bi ponuđači mogli da pribave bankovne garancije. Interesovanje za ovaj tender je veoma veliko jer je tendersku dokumentaciju otkupilo četrdesetak domaćih i inostranih firmi.

Pomeren tender za KoridorRok za dostavljanje ponuda za izgradnju deonice autoputa E80, od Pirota do Dimitrovgrada, u dužini od 14,3 kilometra, koji ističe danas, produžen je do 30. jula iz tehničkih razloga, izjavio je juče član Upravnog odbora preduzeća Koridor 10 Nenad Ivanisević.

„U toku trajanja tendera, 1. jula su stupila na snagu nova međunarodna pravila za bankovne garancije i uz saglasnost finansijera te deonice, Evropske banke za obnovu i razvoj, usklađen je tekst tendera sa tim propisima i pomeren rok za 10 dana, kako bi ponuđači mogli da pribave bankovne garancije“, rekao je Ivanisević.

Interesovanje za ovaj tender je veoma veliko jer je tendersku dokumentaciju otkupilo četrdesetak domaćih i inostranih firmi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik