Za tri godine završetak izgradnje autoputa od Beograda do Požege

Bez autora
Jul 13 2010

Završetak izgradnje autoputa od Beograda do Požege, čija okvirna vrednost iznosi između 700 i 800 miliona evra, očekuje se u naredne tri godine. Ove nedelje počeće realizacija velikih i neophodnih infrastrukturnih projekata. Juče je potpisano više sporazuma sa Turskom o finansiranju i realizaciji deonica od Beograda do Požege.Ministarstvo za NIP je nosilac projekta i obezbedilo je dodatni način finansiranja, a to su sredstva koja nisu iz budžeta, već iz projektnog zajma. Njihovo namensko trošenje kontrolisaće nosilac projekta (investitor). Ministarstvo za NIP angažovaće nadzor kako bi posao bio obavljen kvalitetno i na vreme.

Za tri godine završetak deonice autoputa od Beograda do PožegeZavršetak izgradnje autoputa od Beograda do Požege, čija okvirna vrednost iznosi između 700 i 800 miliona evra, očekuje se u naredne tri godine.

Ove nedelje počeće realizacija velikih i neophodnih infrastrukturnih projekata. Juče je potpisano više sporazuma sa Turskom o finansiranju i realizaciji deonica od Beograda do Požege.

Ministarstvo za NIP je nosilac projekta i obezbedilo je dodatni način finansiranja, a to su sredstva koja nisu iz budžeta, već iz projektnog zajma. Njihovo namensko trošenje kontrolisaće nosilac projekta (investitor). Ministarstvo za NIP angažovaće nadzor kako bi posao bio obavljen kvalitetno i na vreme.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik