Apoteke osigurane posle pisanja „Politike”

Bez autora
Feb 03 2011

Rukovodstvo Apoteka „Beograd” je na sastanku u Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje sa generalnim direktorom te ustanove dobilo usmeno uveravanje da će ih, ipak, uključiti u tender za osiguranje imovine i zaposlenih kao što je planirano za čitavo zdravstvo.Od ove institucije će dobiti preporuku da se potpišu liste pokrića na tri meseca dok se ne završi tender, tako da će svi objekti apoteka biti osigurani takozvanim listama pokrića, odnosno da će postojeći ugovori biti produženi.

Apoteke osigurane posle pisanja „Politike”Rukovodstvo Apoteka „Beograd” je na sastanku u Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje sa generalnim direktorom te ustanove dobilo usmeno uveravanje da će ih, ipak, uključiti u tender za osiguranje imovine i zaposlenih kao što je planirano za čitavo zdravstvo, saznaje „Politika”.

Ovo je potvrdila i Olivera Gordić, direktorka Apoteka „Beograd”, objasnivši da će od ove institucije dobiti preporuku da se potpišu liste pokrića na tri meseca dok se ne završi tender, tako da će svi objekti apoteka biti osigurani takozvanim listama pokrića, odnosno da će postojeći ugovori biti produženi.

Podsećamo, „Politika” je nedavno pisala da je 31. decembra isteklo osiguranje za sve zdravstvene ustanove u Srbiji, da nova osiguravajuća kuća nije izabrana i da nije sasvim jasno ko bi nadoknadio štetu u slučaju nezgode, da je Apoteka „Beograd” isključena iz tendera RZZO-a za izbor najpovoljnije osiguravajuće kuće.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik