Ball Corporation preusmerio proizvodnu liniju iz Poljske u Srbiju

Bez autora
Nov 12 2010

Ball Corporation najavio da će u fabriku u Beogradu preusmeriti liniju za proizvodnju limenki, koja je prvobitno bila namenjena fabrici u Lublinu, u Poljskoj. Proizvodna linija biće integrisana u postojeća postrojenja fabrike u Beogradu i očekuje se da proizvodnja počne do kraja prvog kvartala 2011.Preusmeravanje proizvodne linije u postojeći pogon zahteva minimalna ulaganja i pruža veliku korist srazmerno veličini ulaganja. Kapacitet nove proizvodne linije je približno 750 miliona limenki godišnje, a može biti povećan u skladu sa zahtevima tržišta.

Ball Corporation preusmerio proizvodnu liniju iz Poljske u SrbijuBall Corporation najavio da će u fabriku u Beogradu preusmeriti liniju za proizvodnju limenki, koja je prvobitno bila namenjena fabrici u Lublinu, u Poljskoj.

Proizvodna linija biće integrisana u postojeća postrojenja fabrike u Beogradu i očekuje se da proizvodnja počne do kraja prvog kvartala 2011.

"Preusmeravanje proizvodne linije u postojeći pogon zahteva minimalna ulaganja i pruža veliku korist srazmerno veličini ulaganja", ocenio je izvršni potpredsednik Rejmond Sibruk.

Kapacitet nove proizvodne linije je približno 750 miliona limenki godišnje, a može biti povećan u skladu sa zahtevima tržišta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik