BAS realizovao 214 projekata

Bez autora
Nov 16 2010

BAS Program Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) koji podržava razvoj malih i srednjih preduzeca u zemljama u tranziciji, kroz pružanje poslovnih saveta i usluga, realizovao je u Srbiji 214 projekata, od juna 2006. do novembra 2010. godine.Više od 95 odsto preduzeća pokazalo je uspeh u primeni odobrenih projekata. Ovi rezultati ukazuju na činjenicu da sve više malih i srednjih preduzeća kreće u pravcu modernog preduzetništva i uz pomoćdomaćih konsultanata svoje poslovanje unapreduju. Istovremeno, BAS program ostvaruje svoju misiju, a to je uticaj na preduzetnike da stiču naviku da koriste pomoćdomaćih konsultanata.

BAS realizovao 214 projekataBAS Program Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) koji podržava razvoj malih i srednjih preduzeca u zemljama u tranziciji, kroz pružanje poslovnih saveta i usluga, realizovao je u Srbiji 214 projekata, od juna 2006. do novembra 2010. godine.

Više od 95 odsto preduzeća pokazalo je uspeh u primeni odobrenih projekata. „Ovi rezultati ukazuju na činjenicu da sve više malih i srednjih preduzeća kreće u pravcu modernog preduzetništva i uz pomoćdomaćih konsultanata svoje poslovanje unapreduju.

Istovremeno, pokazuju da BAS program ostvaruje svoju misiju, a to je uticaj na preduzetnike da stiču naviku da koriste pomoćdomaćih konsultanata“, kazala je Bojana Vukosavljević, direktorka BAS programa Srbija,na jučerašnjoj konferenciji za medije. Od 214 projekata koji su realizovani, 144 projekta odnose se na mala i srednja preduzeća koja se bave proizvodnom delatnošću od čega 33 odsto iz prehrambene industrije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik