Beogas ukida plaćanje računa u dva dela

Bez autora
Jan 19 2011

Kompanija Beogas saopštila je danas da plaćanje računa za prirodni gas u dva dela od ove grejne sezone više nije moguće jer ni Beogas, koji kupuje prirodni gas od Srbijagasa, nema više ovu pogodnost.Iz Beogasa se izvinjavaju korisnicima koji su na ovaj način plaćali račune navodeći da je mali broj potrošača koristio ovu pogodnost. U razmatranju su i druge mogućnosti plaćanja. Ova kompanija će se potruditi da do sledeće grejne sezone ponudi drugačije povoljnosti koje odgovaraju svim potrošačima.

Beogas ukida plaćanje računa u dva delaKompanija Beogas saopštila je danas da plaćanje računa za prirodni gas u dva dela od ove grejne sezone više nije moguće jer ni Beogas, koji kupuje prirodni gas od Srbijagasa, nema više ovu pogodnost.

Iz Beogasa se izvinjavaju korisnicima koji su na ovaj način plaćali račune navodeći da je mali broj potrošača koristio ovu pogodnost.

U razmatranju su i druge mogućnosti plaćanja, navodi se u saopštenju Beogasa i dodaje da će se ova kompanija potruditi da do sledeće grejne sezone ponudi drugačije povoljnosti koje odgovaraju svim potrošačima.

Plaćanje računa u dva dela uvedeno na preporuku Vlade Srbije 2008. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik