Beograd kandidat za "Evropsku prestonicu kulture"

Bez autora
Feb 27 2011

Zamenik gradskog sekretara za kulturu Aleksandar Peković i direktor Turističke organizacije Beograda Dejan Veselinov potpisali su protokol o saradnji na projektu kandidature Beograda za “Evropsku prestonicu kulture 2020. godine”.Potpisanim protokolom samo je ozvaničena intenzivna saradnja dve gradske organizacije, koja traje više od godinu dana. Beograd ima mnogo toga da ponudi, tako da će u narednm periodu veliki deo turističke aktivnosti glavnog grada Srbije biti vezan upravo za kandidaturu Beograda za tu prestižnu titulu.

Saradnja TOB-a i Organizacionog odbora projekta “Beograd 2020”Zamenik gradskog sekretara za kulturu Aleksandar Peković i direktor Turističke organizacije Beograda Dejan Veselinov potpisali su protokol o saradnji na projektu kandidature Beograda za “Evropsku prestonicu kulture 2020. godine”.

Potpisanim protokolom samo je ozvaničena intenzivna saradnja dve gradske organizacije, koja traje više od godinu dana.

Beograd ima mnogo toga da ponudi, tako da će u narednm periodu veliki deo turističke aktivnosti glavnog grada Srbije biti vezan upravo za kandidaturu Beograda za tu prestižnu titulu.  

Na narednim međunarodnim sajamskim manifestacijama, Beograd će se predstaviti kao grad kulture sa bogatim istorijskim nasleđem, ali i kao grad sa dobrim noćnim provodom i nasmejanim ljudi. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik