„Čistoća“ najbolje gradsko preduzeće

Bez autora
Jan 20 2011

Najveći broj građana Novog Sada smatra da je „Čistoća“ preduzeće koje najbolje obavlja svoj posao, kada su u pitanju javna gradska preduzeća koja direktno građanima naplaćuju svoju uslugu.Ovo su rezultati najnovijeg istraživanja javnog mnenja građana Novog Sada, koje je sprovela agencija „Ninamedija“ tokom decembra 2010. godine. Čak 30,6 odsto ispitanika je ocenilo „Čistoću“ kao najbolje preduzeće, dok su ostala gradska preduzeća u ovoj kategoriji imala jednocifrene procente.

„Čistoća“ najbolje gradsko preduzećeNajveći broj građana Novog Sada smatra da je „Čistoća“ preduzeće koje najbolje obavlja svoj posao, kada su u pitanju javna gradska preduzeća koja direktno građanima naplaćuju svoju uslugu.

Ovo su rezultati najnovijeg istraživanja javnog mnenja građana Novog Sada, koje je sprovela agencija „Ninamedija“ tokom decembra 2010. godine.

Čak 30,6 odsto ispitanika je ocenilo „Čistoću“ kao najbolje preduzeće, dok su ostala gradska preduzeća u ovoj kategoriji imala jednocifrene procente. Rezultati istraživanja pokazuju da je 18 odsto građana izjavilo da je u potpunosti zadovoljno radom „Čistoće“, 53 odsto je reklo da je uglavnom zadovoljno, a tek tri procenta Novosađana je nezadovoljno radom ovog preduzeća.

- Ovakav rezultat istraživanja je sa jedne strane kompliment preduzeću i svim zaposlenim radnicima „Čistoće“, ali je sa druge strane za nas i obavezujući, jer je sud korisnika usluga nama najvažniji i mi ćemo učiniti sve da Novi Sad i dalje bude lider u zemlji kada je u pitanju postupanje sa otpadom i higijena grada. Zahvaljujem se građanima u ime preduzeća na ovako dobrim ocenama - rekao je direktor JKP „Čistoća“ Novi Sad Dalibor Novaković.

Akcije preduzeća koje su građani prepoznali kao važne i njihovu realizaciju visoko ocenili jesu postavljanje podzemnih kontejnera u centru grada i edukacija građana - akcija podele blokčića za bacanje žvakaćih guma, dok su na pitanje šta smatraju da bi trebalo uraditi da bi grad bio još čistiji, naveli da je to postavljanje još kanti i kontejnera po gradu, kao i stalni rad na edukaciji i kulturi građana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik