Dodeljene nagrade Virtus za društveno odgovorno poslovanje

Bez autora
Dec 05 2010

Nagrade "Virtus" za društveno odgovorno poslovanje kompanija u Srbiji za 2010. godinu, dodeljene se u subotu, a glavna nagrada za doprinos na nacionalnom nivou pripala je Eurobanci EFG.Četvrta godišnja nagrada "Virtus" za poslovnu filantropiju dodeljena je u Domu Narodne skupštine Srbije u još pet kategorija, preduzećima i kompanijama koja su svojom podrškom društvenim ili neprofitnim akcijama ili organizacijama dala doprinos široj zajednici. Eurobank EFG je glavnu nagradu dobila za niz akcija i projekata koje je podržala iz oblasti obrazovanja, zdravstva, zaštite životne sredine i integracija osoba sa invaliditetom.

Dodeljene nagrade Virtus za društveno odgovorno poslovanjeNagrade "Virtus" za društveno odgovorno poslovanje kompanija u Srbiji za 2010. godinu, dodeljene se u subotu, a glavna nagrada za doprinos na nacionalnom nivou pripala je Eurobanci EFG.

Četvrta godišnja nagrada "Virtus" za poslovnu filantropiju dodeljena je u Domu Narodne skupštine Srbije u još pet kategorija, preduzećima i kompanijama koja su svojom podrškom društvenim ili neprofitnim akcijama ili organizacijama dala doprinos široj zajednici.

Eurobank EFG je glavnu nagradu dobila za niz akcija i projekata koje je podržala iz oblasti obrazovanja, zdravstva, zaštite životne sredine i integracija osoba sa invaliditetom.

Specijalnu nagradu za medijski doprinos pripala je Radio televiziji Srbije za akciju širenja ideje o doniranju organa "Produži život", koja je, kako je istaknuto na skupu, omogućila da se u Srbiji za godinu dana uradi više kadaveričnih transplantacija organa nego do sada.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik