Dva priznanja za IT TV Produkciju

Bez autora
Dec 09 2010

IT TV Produkcija, nezavisna TV produkcija koja stoji iza projekata eTV i www.live-e.tv, osvojila je ovog meseca dve značajne nagrade. Web Fest, najveći regionalni Internet festival, dodelio je nagradu za razvijanje i popularizaciju Interneta IT TV-u za pokretanje Internet TV portala www.live-e.tv.Informatički časopis Mikro-PC World specijalni IT Globus za 2010. godinu dodelio IT TV Produkciji za deset godina rada na TV emisiji eTV, posvećenoj informacionim tehnologijama.

Dva priznanja za IT TV ProdukcijuIT TV Produkcija, nezavisna TV produkcija koja stoji iza projekata eTV i www.live-e.tv, osvojila je ovog meseca dve značajne nagrade.

Web Fest, najveći regionalni Internet festival, dodelio je nagradu za razvijanje i popularizaciju Interneta IT TV-u za pokretanje Internet TV portala www.live-e.tv, dok je informatički časopis Mikro-PC World specijalni IT Globus za 2010. godinu dodelio IT TV Produkciji za deset godina rada na TV emisiji eTV, posvećenoj informacionim tehnologijama.

- Priznanje za deset godina uspešnog rada na projektu emisije e-TV nam je posebno nam značajno, jer dolazi kao potvrda kvaliteta nečega što traje već jednu deceniju. Ova nagrada je podsticaj da i u budućnosti pravimo ozbiljan TV program iz oblasti informacionih tehnologija” - kaže Radomir Lale Marković, generalni direktor IT TV Produkcije, i dodaje da je kvalitet na kojem insistiraju u proteklih deset godina prepoznat i od strane Radio Televizije Srbije, pa će tako gledaoci emisiju eTV od decembra ove godine moći da prate i na Drugom programu RTS-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik