Energoprojekt će ostvariti 85 odsto polugodišnjeg plana

Bez autora
Jun 23 2010

Beogradski holding Energoprojekt će u prvom polugođu 2010, prema očekivanoj prognozi poslovanja, realizovati 78,9 miliona evra ili 85 odsto polugodišnjeg plana.Za prvih šest meseci Energoprojekt je planirao zbirni konsolidovani prihod u zemlji i inostranstvu od 93,1 milion evra. U oblasti energetike, ekologije i vodoprivrede za prvih šest meseci godine očekuje se ostvarenje zbirnog konsolidovanog prihoda od 21,2 miliona evra, što predstavlja 77 odsto planiranog.

Energoprojekt će ostvariti 85 odsto polugodišnjeg planaBeogradski holding Energoprojekt će u prvom polugođu 2010, prema očekivanoj prognozi poslovanja, realizovati 78,9 miliona evra ili 85 odsto polugodišnjeg plana.

Za prvih šest meseci Energoprojekt je planirao zbirni konsolidovani prihod u zemlji i inostranstvu od 93,1 milion evra, navodi se u informaciji o tekućem poslovanju generalnog direktora Vladana Pirivatrića, objavljenoj pred skupštinu akcionara 30. juna.

U oblasti energetike, ekologije i vodoprivrede za prvih šest meseci godine očekuje se ostvarenje zbirnog konsolidovanog prihoda od 21,2 miliona evra, što predstavlja 77 odsto planiranog.

Na sektorima građevinarstva, infrastrukture i industrije računa se na konsolidovani prihod od 47,7 miliona evra odnosno 83 odsto plana dok se u poslovanju ostalih društava očekuje konsolidovani prihod od 3,6 miliona, osam odsto veći od planiranog.

Energoprojekt holding, odnosno matično društvo, očekuje u prvom polugodištu nekonsolidovani prihod od 15 miliona evra, 11 odsto veći od planiranog.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik