Eurobank EFG snizila kamatnu stopu na stambene kredite

Bez autora
Nov 19 2010

Eurobank EFG odlučila je da od danas snizi kamatnu stopu na nove stambene kredite indeksirane u evrima za 0,75 odsto. Uz nove kamatne stope, Eurobank EFG nastavlja sa odobravanjem stambenih kredita sa rokom otplate do 30 godina, uz mogućnost oslobađanja od plaćanja glavnice u prvoj godini otplate i pod tim uslovima banka kreditira kupovinu uknjiženih, kao i nekretnina u izgradnji.Kako bi im olakšala kupovinu nekretnine, banka je klijentima stavila na raspolaganje Savetnike za stambene kredite u svojim filijalama, i omogućila dobijanje takozvanog preliminarnog odobrenja od mesec dana koje omogućava klijentima da unapred znaju sa kojom sumom raspolažu u procesu traženja željene nekretnine.

Eurobank EFG snizila kamatnu stopu na stambene krediteEurobank EFG odlučila je da od danas snizi kamatnu stopu na nove stambene kredite indeksirane u evrima za 0,75 odsto.

Uz nove kamatne stope, Eurobank EFG nastavlja sa odobravanjem stambenih kredita sa rokom otplate do 30 godina, uz mogućnost oslobađanja od plaćanja glavnice u prvoj godini otplate i pod tim uslovima banka kreditira kupovinu uknjiženih, kao i nekretnina u izgradnji.

Kako bi im olakšala kupovinu nekretnine, banka je klijentima stavila na raspolaganje Savetnike za stambene kredite u svojim filijalama, i omogućila dobijanje takozvanog preliminarnog odobrenja od mesec dana koje omogućava klijentima da unapred znaju sa kojom sumom raspolažu u procesu traženja željene nekretnine.

Povoljnije stambene kredite mogu iskoristiti građani koji do kraja godine svoja mesečna primanja preusmere na jedan od tekućih računa u Eurobank EFG - Euro Plata Premija ili Euro Plata Gold.

Sa preko 200 miliona evra plasiranih u stambene kredite i 7.000 isplaćenih klijenata, Eurobank EFG nalazi se među tri vodeće banke u finansiranju kupovine nekretnina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik