Još jedna promotivna akcija Jat-a

Bez autora
Mar 20 2011

Komapanija Jat je saopštila da će period od 21. marta do 4. aprila po treći put ove godine biti promotivni period kada putnici mogu po povoljnim cenama da kupe povratne karte za putovanja ka 28 evromediteranskih gradova.Jeftinije karte u koje su uračunate sve pripadajuće takse, osim troškova izdavanja karte, mogu se kupiti za putovanja od 28. marta do 15. juna, osim za period od 15. aprila do 2. maja.

Još jedna promotivna akcija Jata u nizuKomapanija Jat  je saopštila da će period od 21. marta do 4. aprila po treći put ove godine biti promotivni period kada putnici mogu po povoljnim cenama da kupe povratne karte za putovanja ka 28 evromediteranskih gradova.

Jeftinije karte u koje su uračunate sve pripadajuće takse, osim troškova izdavanja karte, mogu se kupiti za putovanja od 28. marta do 15. juna, osim za period od 15. aprila do 2. maja.

Tokom promotivne akcije povratna karta za Beč iznosiće 89 evra, a za Dubai 289 evra. Za 99 evra može se kupiti povratna karta za Podgoricu, Tivat, Skoplje, Sarajevo, Solun, Trst, Berlin, Štutgart, Dizeldorf i Rim. Do Milana, Istanbula, Ciriha, Frankfurta i nazad, Jatom se može leteti za 129 evra, a za Atinu, Amsterdam, Brisel, Geteborg, Kopenhagen, Stokholm, Pariz, London i Larnaku za 159 evra.

Putnici Jat Airwaysa mogu za 189 evra leteti i iz Skoplja, Podgorice i Sarajeva ka svim redovnim destinacijama srpskog nacionalnog avioprevoznika u Evropi.

Povoljnijim cenama Jat Airways omogućava svojim putnicima da za manje novca najbrže i najbezbednije stignu do svojih željenih destinacija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik