Južnokorejska „Jura“ ponudila posao za 44 radnika

Bez autora
Nov 03 2010

Južnokorejska firma „Jura“ ponudila je na jučerašnjem Sajmu zapošljavanja u Nišu posao za 44 radnika u fabrici koja se gradi u radnoj zoni Donje Međurovo u Nišu. „Jura“ planira da u februaru naredne godine zaposli još 60 radnika, odnosno ukupno 1.500 u niškoj fabrici.Organizator Sajma zapošljavanja u Nišu je Nacionalna služba zapošljavanja, a učestvuju poslodavci iz oblasti ekonomije, informatike, mašinstva, ugostiteljstva, trgovine i drugih uslužnih i proizvodnih delatnosti. Do sada je na tom sajmu 21 poslodavac ponudio oko 200 radnih mesta.

Južnokorejska „Jura“ ponudila posao za 44 radnikaJužnokorejska firma „Jura“ ponudila je na jučerašnjem Sajmu zapošljavanja u Nišu posao za 44 radnika u fabrici koja se gradi u radnoj zoni Donje Međurovo u Nišu.

„Jura“ planira da u februaru naredne godine zaposli još 60 radnika, odnosno ukupno 1.500 u niškoj fabrici.

Organizator Sajma zapošljavanja u Nišu je Nacionalna služba zapošljavanja, a učestvuju poslodavci iz oblasti ekonomije, informatike, mašinstva, ugostiteljstva, trgovine i drugih uslužnih i proizvodnih delatnosti. Do sada je na tom sajmu 21 poslodavac ponudio oko 200 radnih mesta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik