Karneks planira investicije od 10 miliona evra

Bez autora
Jun 10 2010

Kompanija Karneks iz Vrbasa saopštila je danas da u ovoj godini planira investicije u vrednosti od 10 miliona evra, najvećim delom u projekte iz oblasti zaštite životne sredine, kao i u unapređenje procesa proizvodnje.Mesna industrija Karneks i tokom ove godine najviše izvozi na svoja tradicionalna tržišta - u Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju, a ima i velika očekivanja od nastavka izvoza na tržište Rusije koji je započet krajem prošle godine. Karneks želi da osvoji i tržište Belorusije, na koje do sada nije izvozio svoje proizvode.

Karneks planira investicije od 10 miliona evraKompanija Karneks iz Vrbasa saopštila je danas da u ovoj godini planira investicije u vrednosti od 10 miliona evra, najvećim delom u projekte iz oblasti zaštite životne sredine, kao i u unapređenje procesa proizvodnje.

Mesna industrija Karneks i tokom ove godine najviše izvozi na svoja tradicionalna tržišta - u Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju, a ima i velika očekivanja od nastavka izvoza na tržište Rusije koji je započet krajem prošle godine, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da Karneks želi da osvoji i tržište Belorusije, na koje do sada nije izvozio svoje proizvode.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik