Keš krediti sa fiksnom kamatnom stopom Eurobanke EFG

Bez autora
Feb 21 2011

Eurobank EFG obogatila je svoju ponudu kredita stanovništvu novim keš kreditima sa fiksnom kamatnom stopom u prve tri godine otplate kredita. Na ovaj način, Eurobank EFG nudi svojim klijentima stabilnost, zaštitu od fluktuacije kamatnih stopa, kao i mogućnost da na jednostavniji način planiraju svoje mesečne finansije.Za klijente koji primaju platu preko Eurobanke, u ponudi su keš krediti u evrima ili dinarima. Kamatna stopa za kredite u evrima iznosi 12.9% (EKS od 18.35%), dok je za dinarske kredite 22.49% (EKS 27.95%).

Keš krediti sa fiksnom kamatnom stopom Eurobanke EFGEurobank EFG obogatila je svoju ponudu kredita stanovništvu novim keš kreditima sa fiksnom kamatnom stopom u prve tri godine otplate kredita.

Na ovaj način, Eurobank EFG nudi svojim klijentima stabilnost, zaštitu od fluktuacije kamatnih stopa, kao i mogućnost da na jednostavniji način planiraju svoje mesečne finansije.

Za klijente koji primaju platu preko Eurobanke, u ponudi su keš krediti u evrima ili dinarima. Kamatna stopa za kredite u evrima iznosi 12.9% (EKS od 18.35%), dok je za dinarske kredite 22.49% (EKS 27.95%).

Keš krediti "Bez iznenađenja" sa fiksnom kamatnom stopom mogu takođe biti iskorišćeni u svrhu konsolidacije postojećih obaveza po kreditima ili kreditnim karticama, uz mogućnost dobijanja dodatne gotovine u skladu sa potrebama klijenta.

Klijenti Eurobank EFG koji se odluče za kredite "Bez iznenađenja" sa fiksnom kamatnom stopom takođe će biti u mogućnosti da iskoriste i druge prednosti koje nudi Eurobank EFG, kao što su brza i jednostavna procedura odobravanja kredita, kreditiranje na srednji i dug rok, kao i mogućnost plaćanja mesečnih rata posredstvom automatizovanog sistema za plaćanje (APS), bez čekanja u redovima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik