Konkurs Kancelarije za inkluziju Roma iz Novog Sada

Bez autora
Nov 25 2010

Kancelarija za inkluziju Roma u Novom Sadu raspisala je Konkurs za dodelu sredstava za subvencije za novo zapošljavanje nezaposlenih lica romske nacionalnosti iz opština na teritoriji AP Vojvodine.Subvencije za novo zapošljavanje su namenjene poslodavcima-podnosiocima zahteva koji nezaposlena lica romske nacionalnosti, sa evidencije NSZ primaju u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom. Subvencija za novo zapošljavanje odobrava se u jednokratnom iznosu od 200.000 dinara po nezaposlenom licu.

Konkurs Kancelarije za inkluziju Roma iz Novog SadaKancelarija za inkluziju Roma u Novom Sadu raspisala je Konkurs za dodelu sredstava za subvencije za novo zapošljavanje nezaposlenih lica romske nacionalnosti iz opština na teritoriji AP Vojvodine.

Subvencije za novo zapošljavanje su namenjene poslodavcima-podnosiocima zahteva koji nezaposlena lica romske nacionalnosti, sa evidencije NSZ primaju u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom.

Subvencija za novo zapošljavanje odobrava se u jednokratnom iznosu od 200.000 dinara po nezaposlenom licu.

Subvencije ne mogu ostvariti: državni organi, organizacije i drugi direktni i indirektni korisnici budžetskih sredstava, kao ni oni poslodavci koji nisu ispunili raniju ugovornu obavezu prema NSZ i Sekretarijatu.

Više informacija o konkursu i prijavno list možete preuzeti ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik