Krediti sa fiksnom kamatnom stopom Komercijalne banke

Bez autora
Mar 21 2011

Komercijalna banka od danas je uvela pogodnosti u ponudi gotovinskih kredita, kredita za refinansiranje i potrošačkih kredita. Krediti se odobravaju i uz fiksnu kamatnu stopu, na duži rok otplate, bez obaveznog depozita i učešća.Gotovinske - nenamenske kredite sa fiksnom kamatom, na rok do 84 meseca i iznos do 800.000 dinara, mogu da dobiju klijenti banke, kao i fizička lica koja nemaju otvoren tekući račun kod Komercijalne banke.

Krediti sa fiksnom kamatnom stopom Komercijalne bankeKomercijalna banka od danas je uvela pogodnosti u ponudi gotovinskih kredita, kredita za refinansiranje i potrošačkih kredita, saopštila je ta banka dodajući da se krediti odobravaju i uz fiksnu kamatnu stopu, na duži rok otplate, bez obaveznog depozita i učešća.

Gotovinske - nenamenske kredite sa fiksnom kamatom, na rok do 84 meseca i iznos do 800.000 dinara, mogu da dobiju klijenti banke, kao i fizička lica koja nemaju otvoren tekući račun kod Komercijalne banke.

Ova vrsta kredita je namenjena fizičkim licima sa stalnim izvorima primanja (u radnom odnosu i penzionerima), a za klijente banke, za kredite do 500.000 dinara nije neophodan ni žirant.

Gotovinski krediti za refinansiranje do 500.000 dinara se odobravaju pod izuzetno povoljnim uslovima, uz najniži iznos naknade za obradu kreditnog zahteva, pri čemu se ni za njih, za klijente banke, do iznosa od 400.000 dinara, ne traže žiranti.

Potrošačke kredite, takođe na 84 meseca i do 800.000 dinara, mogu da dobiju klijenti banke, kao i građani koji nemaju otvoren račun u Komercijalnoj banci.

Ovi krediti takođe mogu da se koriste uz fiksnu kamatu, a za klijente banke i bez obaveze obezbeđenja žiranata, za iznose do 500.000 dinara.

Uvođenje fiksnih kamata znači da će visina anuiteta ostati ista u toku čitavog perioda otplate kredita, pružajući klijentima mogućnost da realno sagledaju visinu svojih finansijskih obaveza i u budućnosti, istaknuto je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik