Kruna boje d.o.o. zastupa Crown

Bez autora
Jul 05 2011

Renomiranog britanskog proizvođača boja i lakova, Crown, od nedavno u Srbiji zastupa Kruna boje doo. Kruna boje, u Srbiji posluje od novembra 2010. godine, sa ciljem da obezbedi potpuni servis u distribuciji i prodaji boja i lakova, kao i prateće opreme za izvodjenje farbarskih radova malim, srednjim i velikim preduzećima iz oblasti gradjevinske industrije, kao i individualnim kupcima na području Srbije i Crne Gore.Svojevrstan spoj modernog i tradicionalnog omogućio je da se iskustvo stečeno kroz 2 veka rada uz kompjutersko toniranje i savremene (perive, brzosušeće...) inovativne materijale dođe do vrhunskog kvaliteta o čemu svedoči i žig Kraljevskog instituta za analizu kvaliteta proizvoda. Crown je uočio da se u savremenom građevinarstvu ne smeju zanemariti ni novi standardi kao što su antibakterijske i nezapaljive boje, ali i ekološke boje koje postaju sve značajnije.

Kruna boje d.o.o. zastupa CrownRenomiranog britanskog proizvođača boja i lakova, Crown, od nedavno u Srbiji zastupa Kruna boje doo.

Kruna boje, u Srbiji posluje od novembra 2010. godine, sa ciljem da obezbedi potpuni servis u distribuciji i prodaji boja i lakova, kao i prateće opreme za izvodjenje farbarskih radova malim, srednjim i velikim preduzećima iz oblasti gradjevinske industrije, kao i individualnim kupcima na području Srbije i Crne Gore.

Svojevrstan spoj modernog i tradicionalnog omogućio je da se iskustvo stečeno kroz 2 veka rada uz kompjutersko toniranje i savremene (perive, brzosušeće...) inovativne materijale dođe do vrhunskog kvaliteta o čemu svedoči i žig Kraljevskog instituta za analizu kvaliteta proizvoda. Crown je uočio da se u savremenom građevinarstvu ne smeju zanemariti ni novi standardi kao što su antibakterijske i nezapaljive boje, ali i ekološke boje koje postaju sve značajnije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik