Kvalitetna obuka za izvoz

Bez autora
Oct 27 2010

Konsultanti razvojne organizacije iz Holandije CBI obučavaju u Privrednoj komori Srbije predstavnike srpskih proizvođača suvenira, kućnog tekstila, proizvoda za kuću i unutrašnju dekoraciju. Trodnevna obuka, od 27. do 29. oktobra, koju održavaju konsultanti CBI Rajnhard Verner i Mark Kvami, predstavlja program podrške preduzećima iz Srbije, u okviru projekta saradnje PKS i CBI.PKS, radi podrške nastupu naših preduzeća na stranim tržišima, uspostavila je saradnju sa holandskom razvojnom organizacijom iz Roterdama, koja kroz svoje programe podržava preduzeća da unaprede svoju proizvodnju, usluge, izvoz i uspostave poslovnu saradnju sa partnerima u Evropskoj uniji.

Kvalitetna obuka za izvozKonsultanti razvojne organizacije iz Holandije CBI obučavaju u Privrednoj komori Srbije predstavnike srpskih proizvođača suvenira, kućnog tekstila, proizvoda za kuću i unutrašnju dekoraciju.

Trodnevna obuka, od 27. do 29. oktobra, koju održavaju konsultanti CBI Rajnhard Verner i Mark Kvami, predstavlja program podrške preduzećima iz Srbije, u okviru projekta saradnje PKS i CBI.

PKS, radi podrške nastupu naših preduzeća na stranim tržišima, uspostavila je saradnju sa holandskom razvojnom organizacijom iz Roterdama, koja kroz svoje programe podržava preduzeća da unaprede svoju proizvodnju, usluge, izvoz i uspostave poslovnu saradnju sa partnerima u Evropskoj uniji.
 
Učesnici obuke imaju priliku da upoznaju metode za razvoj proizvoda i proizvodnih programa, trendove u oblasti kućne dekoracije, dizajniranja i razvoja proizvodnog programa za suvenire i poklone, kao i mere za kvalitetnu realizaciju i plasman proizvoda na domaćem, ili tržištu EU.
 
Na žalost, zbog nedostatka adekvatnog prostora, ali i propozicija CBI, obuku će pohađati 30 učesnika iz svih interesnih oblasti, od dizajnera, stručnjaka za marketing i proizvodnju, do predstavnika univerziteta, biznis inkubatora, udruženja dizajnera i dizajnerskih ateljea.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik