MMF 19. avgusta počinje petu reviziju aranžmana sa Srbijom

Bez autora
Aug 04 2010

Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) počeće 19. avgusta petu reviziju tekućeg kreditnog aranžmana sa Srbijom vrednog oko tri milijarde evra. Predviđeno je da Misija u okviru razgovori o reviziji boravi u Beogradu do 31. avgusta.Glavna tema nove runde razgovora sa srpskim vlastima biće zakon o fiskalnoj odgovornosti, kojim bi Srbija trebalo da definiše do kog nivoa država može da se zadužuje.

MMF 19. avgusta počinje petu reviziju aranžmana sa SrbijomMisija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) počeće 19. avgusta petu reviziju tekućeg kreditnog aranžmana sa Srbijom vrednog oko tri milijarde evra, najavila je Kancelarija MMF-a u Beogradu.

Kako je agenciji Beta rečeno u Kancelariji MMF-a, predviđeno je da Misija u okviru razgovori o reviziji boravi u Beogradu do 31. avgusta.

Stalni predstavnik Misije Fonda u Beogradu Bogdan Lisovolik kazao je ranije medijima da će glavna tema nove runde razgovora sa srpskim vlastima biti zakon o fiskalnoj odgovornosti, kojim bi Srbija trebalo da definiše do kog nivoa država može da se zadužuje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik