Nacionalna nagrada za DOP 2010.

Bez autora
Jan 25 2011

Dugoročno pozicioniranje privrednog društva na tržištu i kontinuirano unapređenje poslovanja moguće je samo ukoliko se osnovne vrednosti društvene odgovornosti ugrade u poslovnu politiku.U tom kontekstu, društveno odgovorno poslovanje (DOP) podrazumeva stavljanje ekonomskog, ekološkog i socijalnog aspekta kompanijskog delovanja u funkciju opšteg društvenog dobra. Privredna komora Srbije po treći put organizuje konkurs čiji je cilj da dodatno doprinese afirmaciji i širenju ideja i principa društveno odgovornog poslovanja.

Nacionalna nagrada za DOP 2010.Dugoročno pozicioniranje privrednog društva na tržištu i kontinuirano unapređenje poslovanja moguće je samo ukoliko se osnovne vrednosti društvene odgovornosti ugrade u poslovnu politiku.

U tom kontekstu, društveno odgovorno poslovanje (DOP) podrazumeva stavljanje ekonomskog, ekološkog i socijalnog aspekta kompanijskog delovanja u funkciju opšteg društvenog dobra.

Privredna komora Srbije po treći put organizuje konkurs čiji je cilj da dodatno doprinese afirmaciji i širenju ideja i principa društveno odgovornog poslovanja. Na prvom sastanku žirija Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje u 2010. godini, za predsednika je izabran je profesor dr Mihailo Crnobrnja, direktor Instituta FEFA.

Na konkurs za Nacionalnu nagradu za DOP u 2010. godini pristiglo je 76 prijava i to38 u kategoriji velika privredna društva i 38 za mala i srednja privredna društva.

Verifikacioni tim PKS zajedno sa članovima žirija obići će u narednih tridesetak dana sva privredna društva koja su ušla u uži krug. Svečana dodela Nacionalne nagrade za DOP u 2010. godini planirana je za 31. mart 2011. godine.  

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik