Najboljim kompanijama nagrada “Biznis partner 2010”

Bez autora
Jun 17 2010

Po 16. put kompanija Mass media international u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, organizovala je izbor najboljih kompanija. Za razliku od predhodnih godina sada su tradicionalnom nagradom “Biznis partner 2010” nagrađeni najbolji u regionu.Uz kompanije iz Srbije, u takmičenju za ovogodišnju nagradu “Biznis partner” uključene su kompanije iz Grčke, sa Kipra, iz Rumunije, Mađarske, Bugarske, Albanije, kao i iz svih bivših jugoslovenskih republika...

Najboljim kompanijama nagrada “Biznis partner 2010”Po 16. put kompanija Mass media international u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, organizovala je izbor najboljih kompanija.

Za razliku od predhodnih godina sada su tradicionalnom nagradom “Biznis partner 2010” nagrađeni najbolji u regionu. Uz kompanije iz Srbije, u takmičenju za ovogodišnju nagradu “Biznis partner” uključene su kompanije iz Grčke, sa Kipra, iz Rumunije, Mađarske, Bugarske, Albanije, kao i iz svih bivših jugoslovenskih republika.

Ova nagrada se dodeljuje za poslovnu izvrsnost, etičnost i odgovornost, a kompanije same predlažu kandidate za dobitnike.

Prestižnu nagradu “Biznis partner 2010” dobile su 44 najbolje kompanije iz 12 zemalja regiona, a od iduće godine u takmičenje se uključuju kompanije iz centralne i istočne Evrope.
 
Među najboljim i nagrađenim kompanije ove godine su “Prista OilPLC” iz Bugarske, “NLB Group” iz Slovenije, “Vindija” iz Hrvatske, “Richter Gedeon Group” iz Mađarske, “Veropouls bros” s.a iz Grčke, “Doming Romstal grou” iz Rumunije, “Iron Trust” sa Kipra, “Aleksandrija” iz BiH, “Željeznički prevoz Crna Gora”, “Jadran gotino foods” iz Makedonije.

Specijalne nagrade dobili su “Telekom Srbija”, “Svetska banka”, “NIS Srbija”, “JP Srbijašume” i “Ekonomski fakultet” iz Subotice. Posebne medijske nagrade osvojili su RTS, dnevni list “Blic”, “Ekonomeast media group” i “Magazin Profit”.

Na spisku najboljih kompanija su i “Zlatiborac”, “Agrobanka”, “Službeni glasnik”, “Institut Kirilo Savić”, “Eko farm”, “Tehnomanija” i ostali.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik