Najžena u biznisu direktorka subotičkog DDOR-a

Bez autora
Nov 21 2010

Jelena Šavanja, direktorka subotičkog DDOR-a, ponela je danas titulu "najžene u biznisu", dok je Gojko Muhedinović, direktor Bačko-topolske klanice, proglašen najuspešnijim menadžerom Severnobačkog regiona.Nagrade najuspešnijim privrednicima i preduzećima Severobačkog regiona i plakete "Kapetan Miša Anastasijević" dodeljene su na večerašnjoj svečanoj sednici, posvećenoj 160. godišnjici formiranja Trgovinsko-industriske i zanatske komore i 35. godišnjici rada Regionalne privredne komore u Subotici.

Najžena u biznisu direktorka subotičkog DDOR-aJelena Šavanja, direktorka subotičkog DDOR-a, ponela je danas titulu "najžene u biznisu", dok je Gojko Muhedinović, direktor Bačko-topolske klanice, proglašen najuspešnijim menadžerom Severnobačkog regiona.

Nagrade najuspešnijim privrednicima i preduzećima Severobačkog regiona i plakete "Kapetan Miša Anastasijević" dodeljene su na večerašnjoj svečanoj sednici, posvećenoj 160. godišnjici formiranja Trgovinsko-industriske i zanatske komore i 35. godišnjici rada Regionalne privredne komore u Subotici.

Najistaknutiji preduzetnik regiona je Predrag Petričević, vlasnik "SMB gradnje", dok su za najuspešnija preduzeća proglašeni Šećerana i Industrija brusnih alata iz Sente i "Elzet certa" iz Subotice.

Najbolje javno preduzeće je "Potiski vodovod" iz Horgoša.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik