Nelt je najbolji poslodavac u prethodnom mesecu

Bez autora
May 31 2011

Najviše objavljenih oglasa za slobodna radna mesta i najveći broj apliciranja kandidata preko portala Poslovi.rs u prethodnom mesecu imala je kompanija Nelt d.o.o. iz Beograda koja je proglašena za Poslodavca meseca. Nelt je osnovan 1992. godine čije su glavne delatnosti uvoz i trgovina.Na ovim poljima Nelt je uspeo da postane sinonim za distribuciju na teritoriji Balkana stalnim unapređenjem i širenjem asortimana proizvoda i usluga, kao i ulaganjem u razvoj naših zaposlenih. Pored distribucije, Nelt je izgradio prepoznatljiv imidž i u pružanju logističkih usluga (skladištenje, transport, carinsko posredovanje)...

Nelt je najbolji poslodavac u prethodnom mesecuNajviše objavljenih oglasa za slobodna radna mesta i najveći broj apliciranja kandidata preko portala Poslovi.rs u prethodnom mesecu imala je kompanija Nelt d.o.o. iz Beograda koja je proglašena za Poslodavca meseca. Nelt je osnovan 1992. godine čije su glavne delatnosti uvoz i trgovina.

Na ovim poljima Nelt je uspeo da postane sinonim za distribuciju na teritoriji Balkana stalnim unapređenjem i širenjem asortimana proizvoda i usluga, kao i ulaganjem u razvoj naših zaposlenih. Pored distribucije, Nelt je izgradio prepoznatljiv imidž i u pružanju logističkih usluga (skladištenje, transport, carinsko posredovanje).  Nelt uspešno posluje u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kraljevo, Bor i Užice), Crnoj Gori (Podgorica), Makedoniji (Skoplje, Bitolj) i Bosni i Hercegovini (Sarajevo, Banja Luka, Bijeljina, Trebinje). 

Veliku pažnju Nelt posvećuje zapošljavanju ljudi koji će na najbolji način doprineti uspehu. Poštujući principe sistematičnosti, ravnopravnosti i objektivnosti Nelt uspeva da ostvari cilj: zaposliti pravog kandidata na odgovarajuće radno mesto. Inicijativa, timski rad i profesionalnost su vrednosti koje ceni Nelt.

Kompletnu prezentaciju kompanije Nelt d.o.o. kao poslodavca meseca možete pogledati u najnovijem izdanju magazina Karijera

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik