NIS dobio zlato za kvalitet "Jazak vode"

Bez autora
Jun 29 2010

Naftna industrija Srbije (NIS) dobila je za "Jazak vodu" dve zlatne medalje Međunarodne komisije za ocenjivanje kvaliteta vode, sokova i bezalkoholnih pića.NIS, čiji ogranak Naftagas u svom sastavu već pet godina ima pogon za proizvodnju pijaće "Jazak vode", nagrađen je najvišim priznanjem treći put za redom u kategoriji prirodne izvorske i gazirane vode. "Jazak voda" je pobedila u konkurenciji 83 proizvoda iz Slovenije, Srbije, Hrvatske, Austrije i Mađarske.

NIS dobio zlato za kvalitet "Jazak vode"Naftna industrija Srbije (NIS) dobila je za "Jazak vodu" dve zlatne medalje Međunarodne komisije za ocenjivanje kvaliteta vode, sokova i bezalkoholnih pića, saopštila je danas ta kompanija.

NIS, čiji ogranak Naftagas u svom sastavu već pet godina ima pogon za proizvodnju pijaće "Jazak vode", nagrađen je najvišim priznanjem treći put za redom u kategoriji prirodne izvorske i gazirane vode.

"Jazak voda" je pobedila u konkurenciji 83 proizvoda iz Slovenije, Srbije, Hrvatske, Austrije i Mađarske.

Medalje za kvalitet biće uručene predstavnicima NIS - a na 48. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu "Agra", koji će biti održan od 21. do 24. avgusta u u Gornjoj Radgoni u Sloveniji, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik