Norveška u Srbiji investirala milijardu i po evra

Bez autora
Feb 21 2011

Novoimenovani ambasador Norveške u Srbiji Nils Ragnar Kamsvag izjavio je danas u Novom Sadu da je njegova zemlja u poslednjih 15 godina uložila u Srbiju milijardu i po evra.Norveška je zainteresovana za jačanje ekonomskih veza, posebno u energetici. Vojvodina je "Evropa u malom" i primer dobrih međunacionalnih odnosa.

Norveška u Srbiji investirala milijardu i po evraNovoimenovani ambasador Norveške u Srbiji Nils Ragnar Kamsvag izjavio je danas u Novom Sadu da je njegova zemlja u poslednjih 15 godina uložila u Srbiju milijardu i po evra.

Kamsvag je u razgovoru sa predsednikom Vlade Vojvodine Bojanom Pajtićem rekao da je Norveška zainteresovana za jačanje ekonomskih veza, posebno u energetici, saopštio je Pokrajinski sekretarijat za informacije.

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić rekao je da je Vojvodina "Evropa u malom" i primer dobrih međunacionalnih odnosa.

Ambasadora Norveške primio je danas i predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović koji je zahvalio za pomoć Novom Sadu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik