Novi brend u Srbiji

Bez autora
Jun 28 2010

Nakon 21. godine rada Programa Zdrava hrana - Zelena jabuka na unapređenju rada prehrambene industrije, stimulisanju konkurentnosti, afirmaciji kvaliteta i dodeli Žiga Zdrava hrana - Graf jabuka, urađen je redizajn Žiga, inovirani su standardi i prilagođeni novim trendovima međunarodnog tržišta.Tako je registrovan prvi Sertifikacioni žig za prehrambene proizvode Grenn Choice u Zavodu za intelektualnu svojinu, koji predstavlja novi brend u Srbiji. Žig garancije daje se za usklađenost sa definisanim standardima. Proizvodi sa ovim žigom će naći svoje mesto, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.

Novi brend u SrbijiNakon 21. godine rada Programa Zdrava hrana - Zelena jabuka na unapređenju rada prehrambene industrije, stimulisanju konkurentnosti, afirmaciji kvaliteta i dodeli Žiga Zdrava hrana - Graf jabuka, urađen je redizajn Žiga, inovirani su standardi i prilagođeni novim trendovima međunarodnog tržišta.

Tako je registrovan prvi Sertifikacioni žig za prehrambene proizvode Grenn Choice u Zavodu za intelektualnu svojinu, koji predstavlja novi brend u Srbiji. Žig garancije daje se za usklađenost sa definisanim standardima.

Proizvodi sa ovim žigom će naći svoje mesto, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.

Ovaj žig na svojoj ambalaži moći će da ponesu i strani proizvodi, čiji proizvođači za to budu zainteresovani.

Žig garancije Green Choice dodeljuju Privredna komora Srbije i Zeleni izbor d.o.o. iz Beograda, na osnovu mišljenja Stručnog saveta koga čini više od 20 uglednih stručnjaka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik