Novi „ofis“ uz računar

Bez autora
Jun 20 2010

Korporacija „Majkrosoft“ objavila je da su softverski paketi „Majkrosoft ofis 2010“, „Majkrosoft vizio 2010“ i „Majkrosoft prodžekt 2010“ postali dostupni širom sveta. Kućni korisnici u Srbiji, takođe, mogu da nabave „ofis 2010“ u većim prodavnicama računara i računarske opreme.„Ofis 2010“ može da se nabavi i sa popularnim desktop i prenosivim računarima poznatih domaćih i svetskih proizvođača kao što su „Ejser“, „Asus“, „Del“, „Hjulit Pakard“, „Lenovo“, „Samsung“, „Soni“. Tokom sledeće godine će više od sto miliona računara biti isporučeno sa snimljenim „ofisom 2010“.

Novi „ofis“ uz računarKorporacija „Majkrosoft“ objavila je da su softverski paketi „Majkrosoft ofis 2010“, „Majkrosoft vizio 2010“ i „Majkrosoft prodžekt 2010“ postali dostupni širom sveta.

Kućni korisnici u Srbiji, takođe, mogu da nabave „ofis 2010“ u većim prodavnicama računara i računarske opreme.

„Ofis 2010“ može da se nabavi i sa popularnim desktop i prenosivim računarima poznatih domaćih i svetskih proizvođača kao što su „Ejser“, „Asus“, „Del“, „Hjulit Pakard“, „Lenovo“, „Samsung“, „Soni“. Tokom sledeće godine će više od sto miliona računara biti isporučeno sa snimljenim „ofisom 2010“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik