Perihard inženjering d.o.o. dobitnik nagrade “Oskar kvaliteta”

Bez autora
Nov 17 2010

“Oskar kvaliteta” dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama, kao nezavisna i neutralna nagrada za vrhunske rezultate postignute na razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti i konkurentnosti.Perihard inženjering d.o.o. dobitnik je ovogodišnje nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost “Oskar kvaliteta” u kategoriji malih i srednjih preduzeća iz oblasti: liderstvo, procesi, proizvodi i usluge i ključni rezultati. "Oskar kvaliteta" se dodeljuje u dve kategorije, velike organizacije i male i srednje organizacije.

Perihard inženjering d.o.o. dobitnik nagrade “Oskar kvaliteta”“Oskar kvaliteta” dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama, kao nezavisna i neutralna nagrada za vrhunske rezultate postignute na razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti i konkurentnosti.

Perihard inženjering d.o.o. dobitnik je ovogodišnje nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost “Oskar kvaliteta” u kategoriji malih i srednjih preduzeća iz oblasti: liderstvo, procesi, proizvodi i usluge i ključni rezultati.

Nagradu je dodelio Fond za kulturu kvaliteta i izvrsnost u saradnji sa PKS i Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja RS, u okviru svetskog dana kvaliteta, a po ugledu na slične nagrade u svetu.

"Oskar kvaliteta" se dodeljuje u dve kategorije, velike organizacije i male i srednje organizacije), i to od strane žirija, koga čine predstavnici državnih, naučnih i stručnih institucija, a na osnovu ocene Ocenjivačkog tima biranog sa liste registrovanih ocenjivača za poslovnu izvrsnost po FQCE modelu.

U uži izbor za nagradu je ušlo još četiri kompanije, koje su dobile nagrade po nekom od kriterijumima ocenjivanja, liderstvo, politika i strategija, ljudski resursi, poslovni rezultati, uticaj na društvo i td.

Perihard inženjering se bavi industrijskim remontom toner kaseta, servisiranjem štampača i kreiranjem najmodernijih outsourcing rešenja u oblasti štampe. U svom poslovanju još od 2000.godine aktivno primenjuje standarde ISO 9001 i ISO 14001, kao i najviše tehničke standarde u oblasti remonta tonera. Perihard zapošljava 45 radnika.

Pored aktivnosti na domaćem tržištu, Perihard je prisutan i na tržištima Crne Gore, BiH i Hrvatske, sa ciljem daljeg širenja i na tržišta EU, Rusije i dr.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik