Podrum Aleksandrović medju odabranima

Bez autora
Nov 15 2010

Na najprestižnijem internacionalnom festivalu "Merano International Wine festival & culinaria" u Meranu održanom po 19. put, u periodu od 05. do 09. novembra 2010. godine u ekskluzivnom i elegantnom ambijentu "Kurhaus", pored 500 predstavnika najkvalitetnijih vina iz cele Evrope, Podrum Aleksandrovic je selekcijom vina odabran da bude jedini predstavnik iz Srbije.Kuriozitet ovog festivala je selekcija vinarija. Nekoliko meseci pre održavanja manifestacije vrši se odabir učesnika festivala, a na osnovu proizvodnog kvaliteta. Kao jedinom predstavniku iz Srbije bila nam je čast da učestvujemo drugu godinu za redom...

Podrum Aleksandrović medju odabranimaNa najprestižnijem internacionalnom festivalu "Merano International Wine festival & culinaria" u Meranu održanom po 19. put, u periodu od 05. do 09. novembra 2010. godine u ekskluzivnom i elegantnom ambijentu "Kurhaus", pored 500 predstavnika najkvalitetnijih vina iz cele Evrope, Podrum Aleksandrovic je selekcijom vina odabran da bude jedini predstavnik iz Srbije.

Kuriozitet ovog festivala je selekcija vinarija. Nekoliko meseci  pre održavanja manifestacije vrši se odabir učesnika festivala, a na osnovu proizvodnog kvaliteta. Kao jedinom predstavniku iz Srbije bila nam je čast da učestvujemo drugu godinu za redom, i predstavimo svoja vina:

  • "Varijanta" , berba 2009;
  • "Trijumf" , berba 2009;
  • "Harizma",  berba 2009; 
  • "Regent",  berba 2007;
  • "Trijumf Noir",  berba 2008.


Ove godine, naš izložbeni prostor posetili su i mnogobrojni distributeri i uvoznici iz Evrope, koji su svojom impresijom o vinima  iz Srbije pokazali interesovanje za uvoz naših vina.

Vina Aleksandrovic su bila najprijatnije iznenadjenje svih prisutnih, koja su svojim kvalitetom dokazala da je Srbija ozbiljan konkurent za tržište cele Evrope. 

Festival Merano 
Festival Merano
Festival Merano 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik