Pomoć od 100 miliona dinara ugroženom stanovništvu nerazvijenih opština

Bez autora
Dec 09 2010

Vlada Republike Srbije odobrila je na današnjoj sednici 100 miliona dinara za dodelu jednokratne pomoći građanima čiji je životni standard izuzetno ugrožen, a koji žive u nerazvijenim opštinama.Vlada je usvojila i Akcioni plan za sprovođenje Strategije suprotstavljanja ilegalnim migracijama u našoj zemlji do 2014. godine. Na sednici je razmatrano i stanje u poplavljenim područjima i istaknuta je potreba da se koordiniraju aktivnosti na brzoj sanaciji oštećenih infrastrukturnih objekata i upućivanju pomoći ugroženom stanovništvu.

Pomoć od 100 miliona dinara ugroženom stanovništvu nerazvijenih opštinaVlada Republike Srbije odobrila je na današnjoj sednici 100 miliona dinara za dodelu jednokratne pomoći građanima čiji je životni standard izuzetno ugrožen, a koji žive u nerazvijenim opštinama.

Vlada je usvojila i Akcioni plan za sprovođenje Strategije suprotstavljanja ilegalnim migracijama u našoj zemlji do 2014. godine.

Na sednici je razmatrano i stanje u poplavljenim područjima i istaknuta je potreba da se koordiniraju aktivnosti na brzoj sanaciji oštećenih infrastrukturnih objekata i upućivanju pomoći ugroženom stanovništvu.

Usvojen je i Predlog zakona o potvrđivanju okvirnog ugovora o zajmu između Banke za razvoj Saveta Evrope i Republike Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik