Predstavljena ponuda Konike

Bez autora
Jul 20 2010

Konika Minolta je lider u proizvodnji uređaja za štampu i kancelarijske opreme. Zapošljava 35.000 radnika širom sveta. Pored proizvodnje štamparskih uređaja bavimo se i konsaltingom koji ima za cilj da korisnicima omogući racionalizaciju troškova i efikasnije korišćenje opreme.U oblasti konsaltinga Konika Minolta svojim korisnicima nudi predloge za smanjenje troškova koji nastaju usled štamparskih radnji. Konsalting program predviđa i omogućava smanjenje broja uređaja za štampu, zamenu neefikasne opreme, maksimalnu uštedu i multifunkcionalnost uređaja koja omogućava njihovo što uspešnije višenamensko korišćenje uz postizanje maksimalnih rezultata...

Predstavljena ponuda KonikeKonika Minolta je lider u proizvodnji uređaja za štampu i kancelarijske opreme. Zapošljavamo 35.000 radnika širom sveta.

Pored proizvodnje štamparskih uređaja bavimo se i konsaltingom koji ima za cilj da našim korisnicima omogući racionalizaciju troškova i efikasnije korišćenje opreme, izjavio je na jučerašnjoj promociji Hideki Okamura, predsednik Konika Minolte Evropa.

Prema njegovim rečima u oblasti konsaltinga Konika Minolta svojim korisnicima nudi predloge za smanjenje troškova koji nastaju usled štamparskih radnji. Konsalting program predviđa i omogućava smanjenje broja uređaja za štampu, zamenu neefikasne opreme, maksimalnu uštedu i multifunkcionalnost uređaja koja omogućava njihovo što uspešnije višenamensko korišćenje uz postizanje maksimalnih rezultata.

Među korisnicima Konika Minolte u Srbiji nalaze se i Narodna skupština, Skupština grada Beograda, Telekom, PTT Srbije, Narodna banka Srbije, NIS, Galenika AD, Fijat itd.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik