Program za čuvanje lozinki

Bez autora
Feb 22 2011

Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo Vlade Republike Srbije saopštilo je da je grupa domaćih internet stručnjaka napravila program koji rešava problem čuvanja lozinki i pristupa različitim internet servisima, koji muči stotine hiljada internet profesionalaca širom sveta.Grupu predvode Ivan Ćosić i Dragan Simonović, a oni su program "Tefter" danas predstavili ministru za telekomunikacije i informaciono društvo Jasni Matić. Kao i sva najbolja rešenja, i ovo je nastalo iz nužde, kada su Ćosić i Simonović uvideli da takav program još niko od njihovih mnogobrojnih kolega širom sveta nije napravio, rešili su da to oni urade.

Program koji rešava problem čuvanja lozinki i pristupa internet servisimaMinistarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo Vlade Republike Srbije saopštilo je da je grupa domaćih internet stručnjaka napravila program koji rešava problem čuvanja lozinki i pristupa različitim internet servisima, koji muči stotine hiljada internet profesionalaca širom sveta.

Grupu predvode Ivan Ćosić i Dragan Simonović, a oni su program "Tefter" danas predstavili ministru za telekomunikacije i informaciono društvo Jasni Matić. 

Kao i sva najbolja rešenja, i ovo je nastalo iz nužde, kada su Ćosić i Simonović uvideli da takav program još niko od njihovih mnogobrojnih kolega širom sveta nije napravio, rešili su da to oni urade. Oni sada u rukama imaju dobar proizvod, sa kojim izlaze na svetsko tržište.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik