Projekti za novac iz fondova EU

Bez autora
Oct 12 2011

Ubuduće će kod fondova Evropske unije zajednički konkurisati Udruženje voda iz Portugalije i Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED). To je potvrđeno potpisivanjem Memoranduma, a tako dobijeni novac će biti korišćen u oblasti radi realizacije projekata u opštinama Srbije. Jedan od ciljeva je da se pomogne opštinama da efikasno pripreme projekte i da se lakše i brže obezbede sredstva iz fondova.Predstavnici Portugalskog udruženja voda, imali su prethodnih dana razgovore sa predstavnicima Srbija voda, Beograd voda, Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, kao i Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja. Kompanije iz ove zemlje su potvrdile zainteresovanost za ulaganje u vodoprivredu Srbije.

Projekti za novac iz fondova EUUbuduće će kod fondova Evropske unije zajednički konkurisati Udruženje voda iz Portugalije i Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

To je potvrđeno potpisivanjem Memoranduma, a tako dobijeni novac će biti korišćen u oblasti radi realizacije projekata u opštinama Srbije.

- Jedan od ciljeva je da se pomogne opštinama da efikasno pripreme projekte i da se lakše i brže obezbede sredstva iz fondova, ocena je Vladimira Čupića, predsednik UO NALED.

Predstavnici Portugalskog udruženja voda, imali su prethodnih dana razgovore sa predstavnicima Srbija voda, Beograd voda, Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, kao i Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja. Kompanije iz ove zemlje su potvrdile zainteresovanost za ulaganje u vodoprivredu Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik