Pušten u saobraćaj novi put Ravno selo-Kulpin

Bez autora
Dec 12 2010

Predsednik Vlade AP Vojvodine dr Bojan Pajtić, svečanim presecanjem vrpce, pustio je u saobraćaj proširen i rekonstruisani put Ravno selo-Kulpin u opštini Vrbas. U sanaciju puta dugog sedam i po kilometara i njegovo proširenje od jednog metra, Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine je investirao 80 miliona dinara.U pokrajini je u protekle četiri godine izgrađeno i rekonstruisano 2.000 km puteva. Ovaj put izuzetno je značajan za dalji privredni razvoj opštine Vrbas, kao i susednu opštinu Bački Petrovac.

Pušten u saobraćaj novi put Ravno selo-KulpinPredsednik Vlade AP Vojvodine dr Bojan Pajtić, svečanim presecanjem vrpce, pustio je u saobraćaj proširen i rekonstruisani put Ravno selo-Kulpin u opštini Vrbas.

U sanaciju puta dugog sedam i po kilometara i njegovo proširenje od jednog metra, Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine je investirao 80 miliona dinara.

U pokrajini je u protekle četiri godine izgrađeno i rekonstruisano 2.000 km puteva.

Ovaj put izuzetno je značajan za dalji privredni razvoj opštine Vrbas, kao i susednu opštinu Bački Petrovac. Novi put značiće bezbednije odvijanje saobraćaja i stvaranje preduslova za kvalitetniji život građana ovog kraja. Prema sporazumu sa republičkom Vladom, u budućnosti se planirana realizacija još 115 projekata.

Predsednici opština Vrbas i Bački Petrovac, Željko Vidović i Vladimir Turan naglasili su da je rekonstrukcija puta Ravno Selo-Kulpin podjednako značajna za obe opštine, te će meštani ovih sela sada brže i bezbednije moći da stignu iz jednog mesta u drugo. Ravnoselci će moći brže da stignu do Novog Sada, budući da su do sada koristili zaobilazni put, dok je za meštane Bačkog Petrovca ovo sada najkraći način za izlazak na autoput.

Rekonstrukcije puta RavnoSelo-Kulpin, koja je realizovana preko Fonda za kapitalna ulaganja je veoma značajna. U Vojvodini je investirano do sada 22,6 milijardi dinara, a aktivnosti u okviru putne infrastrukture u pokrajini su izvedene prema predviđenom planu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik